2010. június 2., szerda

"???????"


Avagy mi fán terem az "Xtreme Missions" és miről szól ez a blog????




Az Xtreme Missions egy amerikai keresztény missziós társaság, melynek Kaliforniában van a központja és vezetője Lee Wisdom lp.
Lee Wisdom nem sokkal a forradalom után jött
először Romániába a "Fiatalok Krisztusért" c. missziós társasággal és néhány látogatás, nyári missziósút után az Úr elhívta arra, hogy egy saját missziót indítson.
Kb. 15 éve minden nyáron heteket/hónapokat tölt itt különboző román és magyar gyülekezetekkel együtt működve. Minden missziós hétre/alkalomra különböző amerikai csoportokat hoz az országunkba. Ezek a csoportok más-más gyülekezetből érkeznek, fiatalok, középkorúak és idősek egyaránt. Voltak már itt keresztény egyetemről is fiatalok, kosárlabda csapatok és dicsőítő csoportok/együttesek.
Az Xtreme Missions mottója a Róma 10:14 "
Mimódon hívják azért segítségül azt, akiben nem hisznek? Mimódon hisznek pedig abban, a ki felől nem hallottak? Mimódon hallanának pedig prédikáló nélkül?"
Az Xtreme Missions weboldala:
http://xtreme-missions.org/
és Facebook-ja
http://www.facebook.com/xtremeMissions?ref=search&sid=YCcJorQSm
_g0HxlFo6ttbg.4163921658..1

Személyesen 2005-ben csatlakoztam először az Xtreme Missions-hoz és azóta, egy nyarat kivéve, minden nyáron együtt szolgálhattam velük. Nem tudnám leírni az összes áldást és élményt amiben részesűltem az elmúlt 5 évben, de akik voltak már misszióban kapizsgálják miről is beszélek.
Maga az Úr keresztezte utamat az Xtreme-mel és ezért szüntelenűl hálás vagyok Neki.

Ezt a blogot azért szeretném elindítani, hogy majd a közelgő nyári misszióról részletes beszámolót írjak és így bárki elolvashatja és imádkozhat értünk. Azok akik már ismerik az Xtreme Missions-t, azok akik csak engem vagy más erdélyi munkatársat ismernek, és azok is akik csak véletlenül akadnak rá erre a blogra.
Bárki is olvassa most, vagy majd rendszeresen is ezt a blogot, kérlek imádkozzatok értünk... imádkozzatok, hogy terjedjen az evangélium.

Hamarosan írni fogok részletesen a 2010-es nyári terveinkről.



Zsolt

1 megjegyzés:

  1. uuuugy orulok,hogy majd irni fogsz a nyarrol!!!!!! nagyon nagyon! kosziii

    VálaszTörlés