2011. február 8., kedd

Lee a Biola egyetemen

Néhány órája beszéltem Lee-vel és emlitettem, hogy szerdán a Biola keresztény egytemre megy beszélni az Xtreme Missions 2011-es misszió útjairól, és remélhetőleg felkellteni néhány fiatal érdeklődését.
Az elmúlt években több alkalommal voltak fiatalok missziózni itt Erdélyben erről az egyetemről, melynek központi kampusza Los Angeles megye La Mirada városában található.
A Bible Institue Of Los Angeles (Los Angeles-i Biblia Intézmény) egy felekezet nélküli, evangéliumi egyetem, 1908-ban alakúlt meg, mottója pedig: "Mindenek felett Istennek add a dicsőséget".
Lee megkért arra, hogy szóljak minél több barátomnak a szerdai útjáról és kérjem őket, hogy imádkozzunk érte. Jobb módszert mint a misszió blogja pedig nem is találhatnák. Kérlek téged kedves olvasó hordozd imában Lee egyetemi látogatását, hogy az Úr küldjön elébe olyan fiatalokat akik missziózni szeretnének idén nyáron, Erdélyben.
"
Ismét, mondom néktek, hogy ha ketten közületek egy akaraton lesznek a földön minden dolog felől, a mit csak kérnek, megadja nékik az én mennyei Atyám."
Máté 18:19

Köszönöm...
Zsolt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése